Om mig

Fotograf Bodil Bergman HughesJag heter Bodil Bergman Hughes och är född på 60-talet.  I mitt liv har jag haft ett antal olika yrken och äventyr.

Jag har varit barnsköterska på både dagis, sjukhus och BB. Jag har jobbat som pubtrubadur och sångerska i band  i sammanlagt 9 år. I USA har jag jobbat som servitris (sämsta ever!) och i lampaffär som ”lighting consultant”. Som kuriosa kan jag berätta att jag känner igen tillverkare och märke på de flesta lampor du ser på relativt nya amerikanska serier på TV.

Nu är jag fotograf. Porträttfotograf, med studio i Vasastan i Stockholm. Jag specialiserar mig på gravidfoto och nyföddfoto och trivs OTROLIGT bra med att leva som skapande entreprenör! Idéer är det aldrig brist på!

När jag startade min firma 2009 hade jag redan ett jobb. Jag var utbildad språklärare (engelska och franska) på högstadiet. I 13 år var jag en passionerad och hängiven lärare som mot slutet började känna att skolan inte riktigt passade mig som arbetsplats längre och så hade jag ju den här NYA passionen: Foto.

Jag har aldrig ångrat att jag bytte bana (igen)! En del tror att jag bara är på genomresa i det här yrket men jag tror att jag faktiskt är fast. Ordentligt. Speciellt som jag nu får fotografera mest
gravida och nyfödda. Mina favoritfotograferingar!

Vill du veta mer om saker jag tycker om kan du kika in på min blogg och läsa om MY FAVORITE THINGS. 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *